Våre tjenester

Vi skreddersyr hus og hytte!

Å bygge ny bolig eller hytte er en stor investering for de fleste. Det betinger derfor at du får akkurat den boligen, hytten du har behov for, både nå og i fremtiden. Vi hjelper deg gjerne med denne planleggingen, vi gir gode råd og vi tegner og bygger drømmehuset eller drømmehytta akkurat slik du ønsker.

Ved behov, kan vi være behjelpelige med å prøve å skaffe den tomten dere vil bygge på. Deretter vil vi sammen med dere samarbeide for å finne en løsning som passer deg, tomten og din økonomi.

Vi kan tilby totalentrepriser, i tett samarbeid med håndplukkede samarbeidspartnere. Det betyr at vi tar hånd om all jobben, fra prosjektering og byggesøknad til bygget står ferdig.

For deg som kunde, vil det si at du får kun en part å forholde deg til, og er sikret kvalitet i alle ledd.

Et utvalg av våre tjenester

Vi utfører oppføring av nybygg.

Resultat av nybygg

Vi kan være behjelpelig med hele byggeprosessen fra start til mål. Går du med planer om å bygge nytt hus? Ta kontakt med oss for befaring og tilbud.

idehus_byggmester_fjeld

Ønsker du mer plass? Vi kan tilbygg!

Vi kan være behjelpelig med hele byggeprosessen fra start til mål. Går du med planer om å utvide din bolig eller hytte? Ta kontakt med oss for befaring og tilbud.

Et godt liv – også på hytta!

Vi kjenner lokalmarkedet og våre kunder godt og blir fortrukket av mange
hytteeiere som skal bygge nytt eller rehabilitere eksisterende bygg.
Vi sørger for at du kan føle deg som hjemme – også på hytta!
I tillegg produserer vi moduler og pre-cut for elementer og ferdige lekestuer,
redskapsboder, anneks, garasjer, utedoer og sjøboder.

Vi bygger garasje!

Vi har lang erfaring med bygging av garasjer. Når man skal bygge garasje er det mye å tenke på. Skal man ha enkel- eller dobbelgarasje? Skal man ha hems eller ekstra lagringsplass? Det kan ofte lønne seg å kontakte fagfolk for å hjelpe til med denne prosessen. Vi kommer gjerne på befaring å hjelper deg i gang.
oppføring_av_garasje

Har du spørsmål, ønsker tilbud eller befaring?

Send oss en henvendelse

 

Verifirsering